Gölcük’ü Bolu’dan aldılar

Gölcük’ü Bolu’dan aldılar Gölcük’ü Bolu’dan aldılar
A- A+
Reklam

Bir süredir Bolu kamuoyunu meşgul eden Gölcük Tabiat Parkı, Milli Parklar Genel Müdürlüğüne geri alındı. Bolu kamuoyu bungolovlarla oylanırken, ilk defa Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın dile getirerek, siyasi destek istediği konuda bugün Bakanlık tarafından hiçbir gerekçe gösterilmeden Gölcük, Bolu’dan alınmış oldu. 

“Bolu’ya en büyük ihanet”

Boluspor’un önemli gelir kaynaklarından biri olan Gölcük Tabiat Parkı, Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne devredildi. Devir işleminin elektronik ortamda Bolu Belediyesi’ne bildirilmesi üzerine açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Gölcük tahsisi şimdi gelen bilgiye göre iptal edildi. 2040 yılına kadar Bolu Belediyesi’ne bedeli karşılığı tahsis edilmişti. Bizde burayı Boluspor’a vermiştik, Boluspor’da ciddi bir gelir elde ediyordu” dedi. 

Yapılan fesih işleminin Bolu’ya yapılan en büyük ihanet olduğunu belirten Başkan Özcan, “2004 yılında Abant Boluspor’un elinden alınmıştı. Şimdi de Gölcük’ün gelirleri Boluspor’undu. Durup dururken Boluspor’un en önemli geliri elimizden gitti. Bu karar geri alınmalıdır. Bolu’ya yapılan en büyük ihanettir” ifadelerini kullandı. 

“Milletvekillerinin üçüne de hakkımı helal etmiyorum”

Bolu’nun 3 tane milletvekili olduğunu belirten Başkan Özcan, “Üç milletvekiline sesleniyorum; Bolu milletvekili olduğunuzu görelim. Gölcük’ün Boluspor’un elinden alınmasının önüne geçin. Yoksa 3 milletvekilimiz de aldığı oyların hakkını vermemiş olur. Görevlerini yapmamış olurlar. Gölcük’ü Boluspor’un elinden aldıran milletvekilleri olarak tarihe yazılırlar. Üçü de bizim arkadaşımız. Biz niye vekil olarak sizleri Ankara’ya gönderiyoruz. Bolu’nun haklarını koruyun diye. Bunun siyasi bir karar olduğunu düşünmüyorum. Ama burada öyle birileri var ki, bu kararı aldırabiliyorlar. Kim olduklarını bilmiyorum, bilsem söylerim. Güçlü birileri olduğu kesin. Bu yanlış karardan ancak siyasi bir kararla dönülebilir. Bu karardan geri adım attıramazlarsa, üçüne de hakkımı helal etmiyorum” şeklinde konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler